Nieuw Shake en Smoothie Mixen

Nieuw Shake en Smoothie Mixen

We schrijven regelmatig over toevoeging van superfoods aan onze groene smoothie. Meestal kiezen we dan een ingredient uit die we lekker vinden, of twee. Of dat wat we toevallig nog in huis hebben.

Een prima alternatief is iets nieuws wat Body&Fit net op de markt heeft gebracht; de Shake & Smoothie mixen. Er zijn 3 varianten uitgebracht die je kant en klaar aan je groene smoothie kan toevoegen. Ze zijn crunchy, dus als je daarvan houdt meng je ze door je smoothie als deze klaar is. Maar je kan ze ook gewoon mee mixen in je blender. Hieronder een korte beschrijving van de mixen.

Amandel, Coconut en Chia mix

De amandel is een smakelijke noot bomvol vezels, mineralen en vitaminen en bovendien bevatten 100 gram amandelen 20 gram hoogwaardig eiwit. Ook cocos is een rijke voedingsbronnen en bijzonder smakelijk. De cocos in deze mix is fijngemalen. Tot slot de chaizaden, vol belangrijke bouwstoffen die we al vaker hebben beschreven en een bron van omega 3 vetzuren.

Shake & Smoothie Mix - Amandel, Coconut & Chia

KLIK HIER

Cacao, Cashew en Flax mix

Deze mix bevat kleine stukjes rauwe cacao die je een langdurig verzadigd gevoel geven. Maar belangrijker nog is het feit dat cacao vele waardevolle voedingsstoffen bevat, zoals essentiele vetzuren, vitamines en vezels. De cashewnoten in de mix zijn ongezouten en ongebrand, zodat alle waardevolle voedingsstoffen als o.a. eiwitten, vitaminen, magnesium, zink, kalium en calcium behouden. Flax is lijnzaad vol gezonde omega vetzuren, vitaminen, magnesium, calcium, zink, kalium en vezels. Lijnzaad geeft je ook een verzadigd gevoel.

Shake & Smoothie Mix - Cacao, Cashew & Flax

KLIK HIER

Coconut, Chia en Cocao mix

Een andere, heerlijke combinatie van bovenstaande superfoods.
De mixen van Body&Fit hebben als voordeel dat ze lang en makkelijk te bewaren zijn en zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. Zo heb je altijd een heerlijke mix van superfood achter de hand.
Ook zijn ze uitstekend te gebruiken in onze recepten. Ben jij een van de velen die ons 30 recepten boekje heeft aangeschaft? Voeg gerust een handje van deze mixen aan onze recepten toe. Maar ook door youghurt of kwark zijn ze heerlijk.

Shake & Smoothie Mix - Coconut, Chia & Cacao

KLIK HIER

Bestel hier onze 30 Groene Smoothie receptenboekje


30 groene smoothies recepten