WAAROM DEZE WEBSITE


Welkom, mijn naam is Robert-Jan Smid en ik heb deze website speciaal opgezet voor mensen die meer informatie over deze gezonde drankjes willen ervaren. Ik vindt het naast mijn werk leuk om regelmatig nieuwe en zeer smakelijke recepten voor jou beschikbaar te stellen omdat de combinaties oneindig zijn. Door juist deze ervaringen te delen probeer ik steeds meer mensen bewust te maken van goede vervanger van de zogenaamde "verkeerde koolhydraten" die bij vele in ons dagelijkse eetpatroon aanwezig zijn. We realiseren ons ook dat het lastig voor vele is om daadwerkelijk de stap te nemen om het ontbijt of de lunch te vervangen voor een veel gezonder alternatief namelijk de Groene Smoothie. Maar wanneer je mijn 5 gratis recepten hebt uitgeprobeerd ben ik ervan overtuigd dat je deze recepten gaat waarderen. Dus of je nu ook meer energie en een betere weerstand wilt opbouwen of dat jouw argument kan zijn om naast de vitaliteit ook daadwerkelijk wat kilo's extra af te vallen. Een Groene Smoothie moet je gewoon eens proberen en ervaar, net als ik, dat je niet meer zonder wilt.

Ik zal mijn website continue aanpassen en nieuwe recepten en of ervaringen met jullie delen. Wanneer je een vraag hebt of wellicht ook een leuke tip voor mij dan kunt je dit zeker met me delen want ik vindt het juist leuk om nog meer mogelijkheden van Groene Smoothies met anderen te delen. Ook leuke nieuwe recepten kun je gewoon op onze website plaatsen want ik wil graag zoveel mogelijk nieuwe en spannende groene smoothies met iedereen delen.
 • Groene Smoothies
 • Groene smoothie immuniteit

 

 • Groene Smoothies
  Groene Smoothies zijn nu volledig in mijn bestaande eetpatroon verweven. Ik vindt het leuk om mijn ervaringen met iedereen te delen omdat ik gewoon enthousiast ben geworden over de resultaten van deze “Superfoods”.

  Robert-Jan Smid

  /

  Groene Smoothie Tips